Verslag van de werkgroep « Antidiscriminatie »

De Commissie voor Aanvullende Pensioenen publiceert een lijvig verslag (+100 pagina’s) over antidiscriminatie. Dit verslag actualiseert het Advies nr. 11 van de Commissie voor Aanvullende Pensioenen en is in lijn met de antidiscriminatiewet van 2007.

Dit verslag komt er in nauw overleg met de CBFA.

Aan dit verslag hebben zowel vertegenwoordigers van de werkgevers, van de pensioeninstellingen en van de werknemers gewerkt, en toont bijzonder mooi waar er consensus heerst en waar er geen consensus is.

Advies nr. 30 van de Commissie voor Aanvullende Pensioenen d.d. 9/07/2009 inzake antidiscriminatie

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.