YouTube: Beleggingsstrategieën bij de uitkering van een pensioenkapitaal

Pension Architects vroeg aan Karl Ruts, vermogensbeheerder bij Leo Stevens & cie beursvennootschap, welke beleggingsstrategie een werknemer kan volgen als hij of zij een aanzienlijk pensioenkapitaal ontvangt vanuit de groepsverzekering.

Karl Ruts wijst op de noodzaak van een financieel plan waarbij de verwachte uitgavenstroom wordt gematcht met de inkomsten van dit pensioenkapitaal. Wellicht zal de beleggingsstrategie moeten uitgaan van vermogensbehoud waarbij in een defensieve portefeuille voldoende cash flow wordt gegenereerd. In het huidig lage renteklimaat verdient het ook de voorkeur een obligatieportefeuille aan te vullen met een selectie defensieve aandelen die hoge en zekere dividenden uitkeren.

Het volledig interview kan u bekijken op het YouTube channel van Pension Architects.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.